Ik help jouw bedrijf de volgende stap te maken binnen CSR en neem het sociaal verantwoord ondernemen graag voor mijn rekening. Ik maak de perfecte match met een non-profit organisatie of goed doel, waarbij we een duurzame samenwerking aan gaan waar beide partijen volop van profiteren.

Eva – Charity Partnership Specialist

Wat kan ik jouw bedrijf bieden:

Van het idee voor CSR, tot het maken van de match tot de volledige uitvoering: ik kan elk bedrijf op verschillende niveaus begeleiden.

Aan de hand van de missie, visie en commerciële doelen van jouw bedrijf realiseer ik de perfecte match met een non-profit organisatie of goed doel om impact mee te maken. Ik schrijf een passend advies en een geef-plan voor een duurzame samenwerking en optioneel breng ik de match daadwerkelijk tot stand. Als matchmaker neem ik de belangen van beide partijen in acht en komen we tot de meest optimale en duurzame uitvoering van de samenwerking. Ik neem in het traject graag het initiatief om de uitvoering van de samenwerking ook daadwerkelijk door te voeren.

Waarom kiezen voor The Sunshine Journey:

In mijn jaren als flexibel vrijwilliger, heb ik een enorm netwerk opgebouwd van mooie, betrouwbare en impactvolle goede doelen die opereren op lokaal, nationaal of mondiaal niveau in verschillende werkvelden. 

Met mijn jarenlange ervaring in de commerciële sector en B2B Sales, weet ik precies hoe we de bedrijfsvoering kunnen inzetten voor het maximale resultaat. Hierbij houd ik de klant altijd goed voor ogen en houd ik rekening met een efficiente samenwerking tussen de diverse afdelingen binnen de organisatie (marketing, sales, productie, finance).

Mijn focus-punten:

√ Kernwaarden, visie en missie van de beide organisaties nastreven

√ De optie voor inzet van meerdere vormen van support (inclusief content creatie)

√ Een duurzame samenwerking voor langere periode

√ Meetbaar en aantoonbaar resultaat

√ Het realiseren van een persoonlijk “geef-moment” voor de donaties

√ Transparantie en goede communicatie (ik geef een duidelijk communicatieadvies om greenwashing tegen te gaan)

√ Een advies op maat voor het financiële aspect van giften

Consulting werk:

Als consultant werk ik volgens het ‘Done for You’ en ‘Done with You’ model met een uurtarief. Optioneel werk ik ook met een vast tarief op project-basis. Hieronder vind je voorbeelden van mijn consulting services in projectvorm. Zit jouw idee van samenwerking er niet tussen? Neem dan even persoonlijk contact op met je wensen en ideeen. Ik maak graag een offerte op maat voor je!

1:1 Koffie uurtje – perfect voor de groeiende ondernemer

In het koffie-uurtje ben ik 60 minuten helemaal tot je beschikking! We zullen samen gaan brainstormen waarbij we sparren, ideeën delen en vanuit meerdere invalshoeken zullen kijken hoe je CSR (nog beter) kunt inzetten voor jouw bedrijf. Ik zal al mijn kennis met je delen, met als doel dat je na een uur de ruimte verlaat met een passend advies hoe je CSR duurzaam in kunt gaan zetten voor je business. Oh, en een goede kop koffie is uiteraard inbegrepen in deze sessie.

Consult Small

Wanneer we op basis van een small consult samenwerking, is de doelstelling om je business een passend advies-rapport te geven. Ik doe dit door middel van een intake gesprek en ik doe vooraf mijn research naar jullie bedrijf. Na de intake ga ik aan de slag om de perfecte match te vinden met een goed doel of non-profit en de daarbij passende samenwerkingsvorm. Hierbij maak ik ook een concurrentie analyse op. Het resultaat: het ideale plan voor een duurzame samenwerking waarmee je impact maakt, samengevat in een advies rapport.

Consult Medium

 Wanneer we samenwerken obv een Medium consult, voorzie ik je bedrijf van een passend CSR-plan en zal ik deze ook tot stand brengen. We starten hiervoor met een intake-gesprek en ik doe vooraf alvast onderzoek (oa concurrentie analyse). Na de intake ga ik op zoek naar de perfecte match met een goed doel of non-profit organisatie. Hierbij is er tussentijds ruimte voor feedback en vragen. Wanneer de ultieme match gevonden is, zal ik de samenwerking tot stand brengen. Denk hierbij aan het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst, het financiële aspect en ik ontwikkel een sales- en marketingplan. 

Consult Large

Wanneer we obv Consult Large aan de slag gaan, ga je resultaat zien.

Ik voorzie je bedrijf van een passend CSR-plan en zal deze ook tot uitvoering brengen. We starten met een intake-gesprek en ik doe vooraf alvast mijn onderzoek. Na de intake ga ik op zoek naar de perfecte match met een goed doel en de juiste vorm van een CSR samenwerking. Hierbij is er tussentijds ruimte voor feedback en vragen. Wanneer we tot de ultieme match komen, zal ik de samenwerking tot stand brengen. Denk hierbij aan het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst, het financiële aspect en ik ontwikkel een sales- en marketingplan voor jullie. Als vertegenwoordiging van het bedrijf zal ik een bezoek plannen aan het goede doel (binnen Nederland) waarbij we meewerken en/of de donatie persoonlijk gaan brengen. Dit resulteert in mooi beeldmateriaal voor de website en Social Media. Ook op de Sunshine Journey’s Social Media zal ik hier aandacht aan besteden. 

Extra: Ik zorg voor de juiste data, statistieken en details voor het opstellen van een CSR rapportage voor het bedrijf (zowel voor intern als extern gebruik).

Consult XL

Laten we CSR 100% goed doen en groots impact maken.

We starten met een intake gesprek en ik doe mijn voor-onderzoek, waarna ik de perfecte match met een goed doel tot stand zal brengen en een duurzaam plan voor samenwerking zal realiseren. Het plan is terug te vinden in het adviesrapport, inclusief alle relevante CSR-data en statistieken. Ik zal in naam van het bedrijf de samenwerking met het goede doel uitvoeren, denk hierbij aan het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst, het financiële aspect en ik ontwikkel een sales- en marketingplan. Daarnaast zal ik als vertegenwoordiger van het bedrijf (mogelijk met afgevaardigden van jullie organisatie) afreizen naar de vestiging van het goede doel voor een bezoek of meewerk-dag en tevens een geef-moment van de donatie. Dit resulteert in mooie (live) content voor jullie website en Social Media kanalen (denk  hierbij aan een VLOG, een IG-reel of take-over). Daarnaast ontvang je een artikel over de ervaring om te delen op jullie website en Linkedin – deze deel ik tevens op The Sunshine Journey. Mochten we een campagne koppelen aan deze samenwerking, dan is de hosting van een lancerings-evenement inbegrepen bij dit consult.

Extra: een interne bedrijfspresentatie over de plannen en realisatie van de samenwerking is eveneens inbegrepen.

Weet je niet precies welk consult nu het beste past bij je ideeën voor CSR? Neem dan even contact op, met een beschrijving van de wensen en ik help je graag verder!

Contact

Dit is: The Sunshine Journey

The Sunshine Journey is gestart in 2018 met als doel om het grootste inspiratie platform te worden op het gebied van kindness, goed doen en mensen helpen. Sinds de start vind je op dit platform tips en ideeen om liefde en liefdadigheid aan je dagelijks leven toe te voegen. Een groot onderdeel van The Sunshine Journey is altijd vrijwilligerswerk geweest, zowel lokaal als internationaal. Alle ervaringen en indrukken kun je hier vinden op de blog, maar ook op Instagram en Youtube.

Vandaag de dag, is deze journey ontwikkeld tot een bedrijf: het helpen van commerciële bedrijven bij het ontwikkelen van een duurzaam en succesvol CSR-programma. Hiermee geven we terug, bieden we support en werken we samen met goede doelen en non-profits. The Sunshine Journey is in staat om jouw bedrijf het meest duurzame, toekomst gerichte CSR-programma te geven welke perfect aansluit bij je bedrijf, je medewerkers en je marketing-strategie. Daarnaast kan TSJ de uitvoering van het plan volledig voor haar rekening nemen: ik regel het voor jullie!

De blog en dit platform zullen op alle vlakken laten zien hoe de kracht van een duurzame ambitie anderen kan inspireren en in beweging kan brengen. 

Wil je graag meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen met vrijwilligerswerk & mijn beste tips? 

Hi, mijn naam is Eva en ik ben Charity Partnership Specialist.

De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt in de mode-industrie bij grote bedrijven als HEMA, Scotch & Soda, Sanoma Uitgeverij, Love Stories en de afgelopen tijd bij GANT in Stockholm. De afgelopen 5 jaar heb ik mijn leven verrijkt met heel veel reizen en heel veel vrijwilligerswerk. En nu breng ik al mijn kennis en ervaring samen!

10 feitjes over mij:

  • Kindness Advocate
  • Energieke creatieveling met een liefde voor visueel beeld
  • Een grote interesse voor trends, sociale- en  multimedia
  • Mijn levensdoel: een positieve impact maken, ontelbaar herinneringen verzamelen en loskomen van verwachtingen.
  • Liefde voor: romantiek & Scandinavian lifestyle
  • Liefhebber van zonlicht
  • Altijd op zoek naar de klik met mensen om mij heen.
  • Mijn sterkste kwaliteiten: strategisch inzicht, analytisch en relatie specialist
  • Favoriete outfit: dopamine dressing
  • Je mag me altijd bellen voor koffie, chocola, noten en een glas wijn

Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan eens contact via onderstaande opties, ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Voor partners:

Wil je graag aan de slag met je CSR en kun je mijn hulp daarbij goed gebruiken:

Als je wilt samenwerken, neem dan even contact op via het aanvraag-formulier. Ik zal snel contact met je opnemen om in actie te komen voor meer impact!

Ook als je nog niet precies weet hoe je aan de slag wilt met het maken van impact, kan ik je verder helpen.

Voor goede doelen:

Ben je een goed doel en wil je graag samenwerken met The Sunshine Journey:

Neem dan even contact op via deze link:

HIER

Ik kijk er naar uit om jullie organisatie te leren kennen en om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

The PS Magazine of FD

Voor media & pers:

Wanneer je TSJ wilt interviewen of opnemen in een media uiting:

Leuk dat je aan The Sunshine Journey denkt en wilt bijdragen aan het verspreiden van de missie van TSJ.  Neem via onderstaand email adres direct contact op voor vragen omtrent media uitingen. Vermeld svp duidelijk je contact gegevens om snel te kunnen schakelen! press@the-sunshine-journey.com

Contact Formulier:

Mocht je nu nog een andere vraag voor The Sunshine Journey hebben die niet wordt beantwoord met bovenstaande opties, vul dan onderstaand contact formulier in.

Je kunt spoedig een antwoord verwachten op je vraag!

12 + 3 =

Algemene contact gegevens van The Sunshine Journey:

Email: business@the-sunshine-journey.com

Telefoon: //

Adres: Van Rensselaerstraat 11/1, 1058 XR Amsterdam

Nederland

KvK nr: 72437332

BTW-identificatie nummer: NL001165437B41

Til je duurzaamheid strategie naar een hoger niveau door vernieuwend te zijn in je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Of je nu al een bestaande MVO of CSR strategie hebt en deze wil vernieuwen en verbeteren, of dat je de eerste stap wilt zetten in meer maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze consultancy services realiseren we voor jouw bedrijf een samenwerking met een goed doel (charity) waarbij samen impact maken centraal staat.

Wat je kunt verwachten van onze consults? Wij brengen je vernieuwende en creatieve uitvoeringen, realiseren de meest duurzame samenwerkingen of ontwikkelen jullie eigen Foundation. Alles voor die win-win situatie, voor het commerciële bedrijf èn voor de wereld. We streven hierbij naar partnership, waar beide partijen optimaal van profiteren, en een MVO concept waarbij je missie, visie en strategie centraal staan. Alles om te zorgen dat het klopt en eerlijk is, zodat jullie je impact-verhaal vol trots kunt communiceren in marketing, sales en rapportages.

Klaar om aan de slag te gaan met impact maken en samenwerken? Kijk in ons aanbod voor een passend consult, of neem persoonlijk contact op voor een afspraak.

Of wil je geïnspireerd worden om (meer) goed te doen? Lees dan onze blogs over CSR strategieën en samenwerkingsprojecten, onze impact reizen, vrijwilligerswerk, merken en bedrijven die mooie stappen zetten in MVO en producten die impact maken. Het staat allemaal online!